Diversiteit
Bij Tattoostudio Carolien kunt u kiezen uit een groot assortiment tattoos. Van groot tot klein, gekleurd of enkel zwart. Portretten, tribals, logo's, merken en veel meer!

Tarieven
De prijzen voor tattoos zijn zeer divers, dit komt omdat er zeer veel verschillende soorten van tattoo's beschikbaar zijn. Gekleurd, zwart, geschaduwd zijn allemaal van invloed op de prijs van een tattoo. Voor de beste prijsindicatie kunt u contact opnemen of vrijblijvend langskomen.

Nazorg / Aftercare
Om uw tattoo zo mooi en lang mogelijk mooi te behouden zijn er diverse producten op te markt. Bij ons krijgt u persoonlijke informatie geboden om de beste verzorging voor uw tattoo te bieden.

Hygiëne
Het zetten van een tattoo gebeurd in een schone, volledig steriele ruimte met nieuwe naalden voor elke tattoo!
Na het zetten van een tattoo worden de naalden verwijderd en weggegooid, elke tattoo wordt bij ons gezet met nieuwe naalden.

Vergunning
Voor Nederlandse tattoo- en piercing shops is het verplicht om in het bezit te zijn van een vergunning.
Onze shop word gecontroleerd door het GGD op hygiëne, apparatuur en werkwijze.
Tattoostudio Carolien is in het bezit van deze vergunning en geeft een garantie voor kwaliteit, hygiëne en zorg.

Onze Tattooshop
Tattoostudio Carolien bevind zich in Emmen / Nieuw-Amsterdam. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13:00u tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00u.En zaterdag van 11:00 tot 15/14:00 uur. Voor informatie zijn wij binnen deze tijden beschikbaar zonder afspraak. Het laten plaatsen van een tattoo, piercing of permanente make-up gebeurt enkel op afspraak!

© Tattoostudio Carolien 2012